Opt exerciții pentru a pierde in greutate, puteți face oriunde

Când ne gândim la practica activități sportive, prima noastră idee este apuntarnos în centrul de fitness. Fără îndoială că acest lucru este locul potrivit pentru a face exercitii fizice, sau, cel puțin, în care ne va fi mai ușor. Dar acest lucru nu este, și nu este departe, doar. Sala de sport are limitări evidente: nu totul este, pe de o parte, necesitatea de a se adapta la programul și, mai important, costurile de bani, pe care mulți nu își pot permite.

Opt exerciții pentru a pierde in greutate, puteți face oriunde

Trenul de la domiciliu-aceasta este opțiunea cea mai economică și convenabilă pentru utilizator, pentru a fi în formă, dar este nevoie de o mulțime de disciplină. Este dificil de a face an-o parte în alta de un fotoliu și Tv; trebuie să fie o forță mare de voință pentru a finaliza antrenament este necesar, dar dacă vrem să setați modul de exercitare la casa, avem o mulțime de timp și bani. În plus, tot ce putem face, ce putem face oriunde, indiferent dacă este un hotel în vacanță sau în parcul de vizavi.

De ce am nevoie?

Pentru exercitarea de la domiciliu, nu au nevoie de mult, suficient, un spațiu suficient de mare pentru a nu pune lampa înainte: în orice cameră în care quepamos, de fond al sistemului în care ne putem dezmorți picioarele. Pentru a fi confortabil, suficient să se împerecheze și, desigur, regulile de bună-cuviință în îmbrăcăminte pentru sport. Restul echipamentului nu este obligatorie.

Aerobic exercițiu ar trebui să fie efectuate înainte și după exercițiu pentru mușchii

Pentru a rămâne în formă, aveți nevoie pentru a face un antrenament aerobic, care are cele mai multe probleme, vom oferi la casa. Putem lucra în mod static, fără o fațadă, ridicare de genunchi la piept, și tocuri la fese. Cealaltă opțiune este de a cumpăra o bicicletă, o mașină este mai accesibile și cost-eficiente, pentru a avea în casă. Și există întotdeauna opțiunea de a merge pentru o centrare.

Aerobic exercițiu ar trebui să fie efectuate înainte și după exercițiu pentru muschii. Respective, dacă acestea sunt mai simple, care este recomandat pentru a efectua la domiciliu. La fel de mult, și dacă suntem serios despre acest exercițiu la domiciliu, putem cumpăra o pereche de gantere, cu care putem lucra toate grupele musculare.

Cât timp nu-l forma?

Consecvența este un factor-cheie pentru fiecare antrenament, dar dacă avem o casă mai multe ispite. În scopul de a obține rezultate bune, este necesar de a practica cel puțin trei ori pe săptămână, pentru o perioadă de aproximativ o oră.

Cum pot exercita?Cât timp nu-l forma

Înainte de a începe de formare, trebuie să fugi sau de a face bicicleta timp de 10 minute. După aceea, puteți urmări în tabelul de mai jos exerciții. În scopul de a rula în mod corespunzător, este foarte simplu, urmariti video Online. Pe Youtube, puteți găsi sute de clipuri video de o explicație pentru fiecare dintre ani. Acesta este cel mai de bază, dar cu timpul poate merge prin, printre multe altele. Între exerciții și exerciții fizice, nu trebuie să se odihnească mai mult de două minute.

Ghemuit (3 serii / 10 repetari)

Stai drept, picioarele pe contactul direct cu mâinile lui, și începe să scadă din șold, ca și în cazul în care intenționează să se așeze pe un scaun. Atunci când vă îndoiți genunchii, coapsele ar trebui să fie paralel cu solul. Cu timpul, se pot efectua exerciții, țineți greutatea de la mâini în fața pieptului.

Cum să faci genuflexiuni

– Bărbie-up-uri (3 serii / 12 repetari)

Sprijină mâinile despre umăr-lățime în afară și paralele. Acum, merge în sus și în jos, la piept, păstrând în același timp picioarele extinse. În ciuda faptului că exercițiile care am lucrat la școală-mai strâns decât se pare. Dacă sunteți doar la început să-și exercite, puteți „ieftin” suport de genunchi, dar încercăm să facem mai multe push-up-uri ca tine începe să crească.

– Numărul de pași (2 seturi / 14 repetari)

Toate atacurile sunt unul dintre exerciții sunt cele mai complete și sunt prezenți la instruire. Țineți semi-ghemuit, cu mâinile odihnindu-se pe coapse, și în fața alternativ unul și celălalt picior. Picior de tracțiune nu trebuie să depășească 90 de grade, tocuri, și picioarele, persoanele strămutate ar trebui să nu de pe pământ. Cu timpul, puteți efectua acest exercițiu, care deține o gantera in fiecare mana.

Spin-aceasta poate fi o parte a corpului mai dificil să-și exercite la domiciliu. Mai bine să ai un bar în ușă, de la care puteți face bărbie-up-uri.

(3 serii / 12 repetari)

De ce am nevoiePentru acest exercițiu, veți avea nevoie de ajutorul unui scaun sau o bancă. Puteți pune mâna pe el, și lasă picioarele pentru a reduce solduri, îndoire coatele. Exercitarea, de asemenea, poate fi realizat prin plasarea piciorului pe o altă bancă sau un scaun, prin urmare, va duce la o mai bună triceps, dar o fac doar atunci când va fi gata, pentru că dacă vei cădea, puteți lua nu este foarte democratic.

– Partea creșteri ale mâinilor (3 serii / 15 repetari)

Stand drept și ridică ambele mâini, cu o greutate în fiecare mână. Dacă nu aveți un singur gantera de ajuns o pereche de sticle, o pereche de saci, sau orice altă greutate.

– Trageți sau Remo (2 seturi / 15 repetari)

Spin-aceasta poate fi o parte a corpului mai dificil să-și exercite la domiciliu. Mai bine să ai panou de ușă, din care poți face push-up-uri, exercitii cu greutati pentru antrenament spate. Dacă nu aveți o curea, sau nu se poate instala în casă, puteți face exerciții de canotaj. Pentru acest lucru, este mai bine să folosiți o Bancă sau un scaun, ține pe genunchi și cu cealaltă mână, împingeți-up-uri, ridicarea de greutati. Este un exercițiu de canotaj, de la cele mai simple, dar mai sunt multe altele pe care le puteți învăța cu timpul.

Pull-up-uriInstrumentele, triceps

– Cavitatea abdominală (seria 2 / 20 repetari)

Deși am învățat cu toții să tren cavitatea abdominală în mod tradițional, acum știm că cel mai bun mod de a realiza ceea ce bicicleta. Pe pământ, cu fața în sus, a pus mâinile în spatele capului, ridicați genunchii și simulează o pedala de bicicleta. Faceți clic pe butonul stânga genunchi, cot la dreapta, apoi de la dreapta la stânga.

– Stretching

După sfârșitul exercițiului care le puteți efectua în orice ordine, este recomandat să includă și o serie de exerciții de aerobic, este necesar dacă doriți să piardă în greutate, pentru că este un fel de exercițiu pentru mai multe eficient de ardere a grasimilor. După aceea, nu uitați să se întindă. Va fi mult mai calm și pentru a evita un prejudiciu.